top of page

Relationer

Att pussla tillsammans är inte lätt!

Hitta rätt i relatio​nen

Att gå vilse i en relation kan lätt hända. Ekorrhjulet snurrar på och mitt i vardagens inrutade liv så känner vi inte igen varandra längre. Det skaver, irritation uppstår som till slut leder till konflikter och sprickor. Ibland blir sprickorna för stora för att ni ska kunna laga dem själva. Men tar ni inte tag i dem så växer de ännu mer.


Då kan det vara skönt att få stöd. Se se på vad som hänt och få hjälp med att tolka varandra, så att ni verkligen hör vad den andra vill säga. Eller få hjälp att uttrycka det du verkligen känner på ett konstruktivt sätt utan att känslorna tar över. 

New beginnings!

Står ni inför något nytt?


Ni kanske nyss har träffats och ser en framtid tillsammans. Varför inte investera i er relation genom coachande par-terapi. Lär känna varandra och bygg en gemensam strategi framåt. 


Eller så står ni inför nästa steg och det känns lite gungigt och osäkert. Varje steg i en relation påverkar relationen och det kan vara lätt att tappa bort varandra. Barn, studier och karriär är situationer som kan påverka en relation. Men också sjukdom och ekonomi, eller så står ni vid punkten där barnen blivit tonåringar och inte behöver er lika mycket länge eller flyttar hemifrån. Stora skiften i livet som påverkar. 


Det kan vara skönt att få landa någonstans och antingen förbereda inför ett skifte eller få hjälp att se hur ett skifte har förändrat relationen. Och försöka hitta rätt sätt att fortsätta framåt med kärleken i behåll.


bottom of page