top of page

Livscoachning

Hitta nästa steg på din resa eller för dig själv

Nästa steg

Livet är inte alltid självklart. Flera gånger varje dag ställs vi inför olika val, stora som små och för det mesta vet vi vad vil vill.

Men ibland ställs vi in för val som verkligen kommer att påverka våra liv. Val som inte alls känns självklara eller enkla. Eller så fastnar vi i en situation där det känns som att vi inte har något val alls, allt bara rusar på och vad vi än gör så går det inte att påverka. Eller så står vi bara där och stampar, utan att komma någonstans.


Tillsammans kan vi  göra bilden klarare, hitta nästa steg och lägga en plan för att komma vidare. Vad det än gäller, karriär, familj eller livsval så tacklar vi dem tillsammans. Och genom coachning hittar rätt riktning för dig.

Lär känna dig själv

Fast du levt med dig själv ända sedan du föddes är det inte alltid lätt att veta vem du är. Har du funderat på varför vissa saker, händelser eller situationer triggar dig och väcker känslor? Eller varför du alltid verkar göra samma val eller upprepa samma mönster, trots att du lovat dig själv att bryta?


Då kan det vara intressant att göra en djupdykning i dina präglingar. 


Tillsammans tittar vi på vad som styr dig, och vad som format dig och dina handlingar till dagens datum. Oavsett hur vi växt upp eller vad vi varit med om så har vi alla präglingar och mönster med oss. Dessa kan vara både medvetna och omedvetna. Genom att identifiera dem kan vi bryta mönster och ersätta omedvetna val och handlingar med medvetna. Och hitta nya sätt att hantera våra medvetna val som vi vet är fel, men är så svåra att bryta.


Detta gör vi genom en coachande process som vi lägger upp tillsammans eller via kursen 6 Nycklar som jag kör i samarbete med Beyond Illusions 


bottom of page