top of page

Mamma Boost!​

Ge en present till mamma som ger eko till ytterligare en mamma

Att köpa presenter till våra mammor är inte alltid lätt. 

Det finns inte mycket som verkligen kan reflektera vad eller hur mycket våra mammor betyder för oss. Det enda vi vet är att det våra mammor gjort och gör för oss ger eko till våra barn och omvärlden. Så varför inte ge mamma en gåva som också ger en gåva till en annan mamma?!


I mitt bolag samarbetar jag med den fantastiska föreningen Furahini som driven en NGO i Kenya. Furahini säkerställer skolgång för barn i de fattigaste områden i Mombasa. Men arbetar också med att stärka mammorna i familjerna de möter.  Under Coronaåret har Furahini även delat ut livsavgörande matkassar till mammor i byarna. Mångas inkomst har blivit helt förlorad och skolorna, som kanske är den enda plats där mammorna vet att barnen får mat, är stängda. Detta projekt fortsätter och nu har du chansen att göra något för din mamma som samtidigt ger ett eko för en annan mamma. 


Jag har satt ihop en liten mamma-boost kurs/föreläsning för att lyfta och peppa alla underbara mammor i vårt land. Genom att köpa en Mamma-Boost hos mig så en mamma i Kenya en matkasse och din mamma får en inspirationsföreläsning. En gåva som ger eko!


Alla pengar går direkt och i varje matkasse finns mjöl, socker, ris och näringsgröt för att klara 1 månad i familjen. 


Kurs och Matkasse får du för den finfina priset av 250kr och då går alla pengarna direkt till matkassen! Och du får ett gåvobevis till mamma 

med inloggning till kursen. 


Så boosta Mamma & ge en gåva som ger till andra!


Har du inte paypal eller vill använda kreditkort så kan 

du swisha på 123 632 2531. Ange en mailadress som meddelande dit jag kan skicka gåvobevis. 


Efter att du klickat på "lägg i kundvagn" så hittar du din kundvagn i kanten på sidan.

bottom of page